Ce uleiuri întineresc pielea feței

Uleiul de întinerire a pielii este un must-have pentru orice femeie care vrea să arate mai tânără decât vârsta ei. Sunt naturale, eficiente și sigure pentru sănătate, nu conțin substanțe chimice nocive. Le puteți folosi absolut la orice vârstă și în moduri complet diferite, atât în formă pură, cât și ca parte a diferitelor produse cosmetice.

Cele mai bune uleiuri pentru întinerirea pielii

Odată cu înaintarea în vârstă, pielea feței își pierde capacitatea de a se regenera, se lasă, iar primele semne ale ofilării sale apar sub formă de riduri mimetice. De mai bine de un mileniu, femeile folosesc tot felul de uleiuri naturale pentru a preveni astfel de schimbări, cele mai vechi civilizații știau multe despre asta. Extractele de ulei au un efect benefic asupra epidermei, hrănesc și hidratează derma, îi măresc fermitatea și elasticitatea, încetinind astfel îmbătrânirea timp de cel puțin 10 ani. Vă prezentăm atenției TOP 20 cele mai bune uleiuri pentru întinerirea pielii feței.

Ulei de migdale

ulei de migdale pentru întinerirea pielii

A fi in topul acestui produs a fost permis prin posibilitatile sale largi de refacere a procesului de regenerare celulara, de care depinde direct numarul de riduri de pe fata. Umple țesuturile cu umiditate, le hrănește din interior cu vitamina A, care este importantă pentru derm, îi restabilește echilibrul pH-ului și împiedică radiațiile ultraviolete să agraveze situația.

Uleiul de migdale ajută la eliminarea urmelor de îmbătrânire datorită prezenței următoarelor substanțe:

  • Vitamina F. Acesta este un complex de acizi grași nesaturați necesar pentru construirea membranelor celulare și circulația normală a sângelui în țesuturi. Fără aceasta, cu siguranță ridurile nu se vor putea netezi cel puțin cumva.
  • Beta caroten. Accelerează regenerarea țesuturilor și protejează împotriva efectelor nocive ale razelor UV, ceea ce duce la așa-numita fotoîmbătrânire.
  • Alfa tocoferol. Vitamina E funcționează în mod tradițional ca un hidratant. Cu ajutorul ei, pielea primește cantitatea potrivită de umiditate necesară pentru a netezi ridurile imitate și îmbătrâniți.
  • Vitamine din grupa B. Fiecare dintre ele are un efect pozitiv asupra proceselor metabolice, crește rezistența țesuturilor la vânt, frig și soare. Prezența lor în compoziție vă permite să eliminați lipsa de umiditate din piele, să o faceți strălucitoare și tânără.

Important! Uleiul de migdale are un miros puternic, așa că cei care suferă de alergii ar trebui să evite să-l folosească.

Ulei din semințe de struguri

Beneficiul acestui ulei pentru întinerire constă în capacitatea de a hidrata pielea din interior, de a accelera producția de colagen și elastină, făcând astfel dermul mai elastic. Toate acestea sunt furnizate de vitamina E, numeroși acizi organici, flavonoide și lecitină vegetală, care fac parte din produs.

Ulei esențial de rozmarin

ulei de rozmarin pentru intinerirea pielii

Această opțiune este potrivită în principal pentru proprietarii de piele grasă și cu probleme. Instrumentul stimulează regenerarea celulară, producția de colagen și elastină, care formează cadrul dermului. În plus, are grijă de curățarea acestuia, eliminarea petelor negre, inflamații și acnee, tonifiere.

În compoziția sa, uleiul esențial de rozmarin pentru întinerirea pielii nu este inferior față de migdale și struguri. Există vitaminele A, E, C, B, diverși acizi grași (linoleic, oleic, palmitic, stearic). Se absoarbe rapid și funcționează instantaneu.

Ulei de jojoba

În exterior, produsul arată ca uleiul de măsline sau de struguri, are aceeași culoare galbenă bogată. Dar, spre deosebire de ei, acționează ca ceara, făcând pielea mătăsoasă și netedă. Textura moale, delicată și abundență în compoziția celui mai important „prieten" al dermei - vitamina E îi permite să netezească ridurile.

Ulei de masline

ulei de măsline pentru întinerirea pielii

Acesta este cel mai accesibil produs care se vinde nu numai în magazinele de cosmetice, ci și în piață sau într-o farmacie. Pentru îngrijirea feței, este necesar un produs brut care nu a fost încălzit în timpul procesului de producție.

ulei esențial de trandafir

S-a dovedit a fi excelent în lupta împotriva ridurilor de vârstă superficială care au apărut ca urmare a influenței nocive a diferiților factori externi. Utilizarea sa este relevantă cu lipsa de umiditate a țesuturilor și rugozitatea feței, care cu siguranță va apărea de-a lungul anilor.

Pentru pielea îmbătrânită, este importantă restabilirea echilibrului apă-sare în timp și normalizarea producției principalelor componente ale dermului (colagen și elastina). Este exact ceea ce ajută uleiul esențial de lavandă, dar nu este recomandat să-l folosești dacă integritatea și iritația lui sunt încălcate.

ulei de lavanda

ulei de lavandă pentru întinerirea pielii

Instrumentul este eficient împotriva ridurilor datorită prezenței în compoziția aproape a tuturor vitaminelor existente, cu excepția D și B12. Acest lucru este facilitat de eliminarea toxinelor dăunătoare din țesuturi, saturarea acestora cu umiditate și regenerarea celulară.

Produsul împrospătează fața, îi conferă o culoare și tonuri sănătoase. Întinerirea este afectată pozitiv și de îmbunătățirea circulației sanguine a dermei, eliminarea efectelor negative ale expunerii la soare, vânt și temperaturi scăzute.

Ulei de iasomie

Este una dintre cele mai scumpe și inaccesibile, deoarece este făcută de mult timp și este dificilă. Produsul inițial sunt frunze proaspete de iasomie egipteană. Are o aromă plăcută, dulce, textura de aici este și foarte delicată.

Ulei esențial de lemn de santal

ulei de lemn de santal pentru întinerirea pielii

Produsul este produs prin prelucrarea fructelor lemnului de santal, care crește în principal în India. Unul dintre cele mai bune uleiuri pentru întinerirea pielii feței a devenit datorită proprietăților sale puternice de regenerare, calmare, antiinflamatoare și catifelare.

Ulei de neroli

Adăugând în mod regulat acest remediu la creme, loțiuni și alte produse cosmetice, după câteva săptămâni vei observa o reducere a numărului de riduri, înmuierea dermei, netezimea și mătăsosul acestuia. Ca urmare, petele de vârstă sunt luminoase, acneea dispare, celulele sunt saturate cu umiditate, ceea ce ajută la îmbunătățirea tenului. Pe ea apare un fard natural, frumos, datorita restabilirii circulatiei sanguine.

Ulei esential de muscata

ulei de muscata pentru intinerirea pielii

Acesta este unul dintre cele mai rare uleiuri, care în forma sa pură nu se găsește aproape niciodată la vânzare. Cel mai adesea, se adaugă la diverse măști anti-îmbătrânire, creme, loțiuni, lapte, tonice. Produsul are cel mai izbitor efect pe pielea lenta, lipsita de "energie". Este renumit pentru capacitatea sa de a reda fermitatea și elasticitatea dermei, de a-i întări cadrul.

Ulei de ricin

Acesta este un remediu destul de popular pentru întinerirea pielii. Este utilizat în mod activ nu numai în îngrijirea feței, ci și pentru mâini, picioare, corp. Pentru a face acest lucru, uleiul se adaugă în baie și se ia timp de aproximativ 10-20 de minute.

Ulei de cătină

ulei de cătină pentru întinerirea pielii

Se recomanda folosirea lui incepand cu varsta de 25 de ani, cand in tesuturi exista mai putin colagen si elastina, care sunt responsabile de elasticitatea acestora. Principalele sarcini ale produsului: curățarea pielii de toxine, hrănirea acesteia cu umiditate, vitamine E, A, B și tonifiere. O astfel de acțiune complexă duce în cele din urmă la o reducere a numărului de riduri.

Ulei de cocos

Este unul dintre cele mai utile și versatile uleiuri. Este potrivit pentru absolut orice tip de piele și ajută nu numai în lupta împotriva ridurilor.

În exterior, arată ca unt, are aceeași culoare albă și textură groasă. Aceste caracteristici sunt inerente doar produsului brut, în timp ce cel procesat devine lichid și galben.

Produsul este foarte gras, slab absorbit în piele și lasă în urmă o peliculă groasă neplăcută. Dar poate corecta ridurile superficiale de diferite origini, poate hidrata în mod corespunzător pielea, poate elimina inflamația și roșeața acesteia și poate îmbunătăți culoarea.

ulei de avocado

ulei de avocado pentru întinerirea pielii

Este apreciat în primul rând pentru că conține multă squalenă, care stimulează circulația sângelui în țesuturi și procesele metabolice. De mare importanță sunt vitaminele C, E, A, care sunt necesare pentru producerea de colagen și regenerarea celulară. Fără astfel de acțiuni, derma devine lent și neuniform, își pierde elasticitatea.

Ulei de piersici

Acest ulei este natural, sigur și practic de utilizat. Se absoarbe instantaneu, are un miros placut, nu pateaza hainele si se spala usor daca este necesar. De asemenea, este important ca acesta să poată fi combinat în siguranță cu alte uleiuri și nu numai cu acestea.

ulei de caise

ulei de caise pentru întinerirea pielii

Rețetele cu ulei de caise presupun adăugarea acestuia în cremele anti-îmbătrânire gata preparate sau amestecarea lui cu alte ingrediente anti-îmbătrânire - suc de aloe și lămâie, gălbenuș de ou, miere.

Spre deosebire de concurenți, acest remediu este foarte delicat, îngrijește cu atenție chiar și pielea cu probleme, nu provoacă aproape niciodată alergii. Datorită lui, pielea este asigurată cu nutriție profundă, vitamine C, E, A, magneziu și potasiu, care îmbunătățesc circulația sângelui în țesuturi. Ca urmare, ridurile mici sunt netezite, acneea, petele negre și flacabilitatea dispar.

ulei de palmier

Utilizarea acestui instrument în cosmetologie este foarte comună datorită efectelor sale complexe. Este disponibil atât sub formă lichidă, cât și cremoasă, dacă este supusă unui tratament termic. În primul caz, culoarea sa este galben saturat, iar în al doilea - alb.

ulei din seminte de dovleac

ulei din seminte de dovleac pentru intinerirea pielii

Acest ulei se obține prin presarea la rece a semințelor de dovleac. Este bogat in carotenoide, tocoferol, fosfolipide, care incetinesc imbatranirea organismului si activeaza metabolismul celular. Astfel, turgența pielii, fermitatea și elasticitatea acesteia cresc.

Pe lângă toate, produsul hidratează, hrănește și calmează eficient derma iritată. Este recomandat mai ales persoanelor cu pielea sensibila si problematica.

Uleiul din semințe de dovleac nu diferă în ceea ce privește rezistența compoziției la tratamentul termic, drept urmare mai mult de jumătate din toate substanțele utile mor.

ulei de susan

Uleiul de susan este cel mai puțin benefic pentru fața tuturor celor incluși în TOP-20. Dar utilizarea sa poate face mici defecte sub formă de picioare de cioara și ridurile din apropierea buzelor să nu fie atât de vizibile. Netezește rugozitatea și saturează pielea cu fosfolipide care pătrund adânc în țesuturi și le hidratează. Datorită acestui fapt, flacabilitatea dispare și se formează un cadru natural al dermei.

Printre efectele suplimentare se numără antiinflamatorii, calmante, stimulative.

Alegând orice uleiuri pentru întinerirea pielii feței din TOP-20, îi puteți oferi cea mai demnă îngrijire. Desigur, nu vei putea arăta cu 20 de ani mai tânără, dar vei putea scăpa de micile riduri.

utilizarea uleiului pentru întinerirea pielii

După 40 de ani, pielea feței și a gâtului își pierde tinerețea, începe să-și piardă elasticitatea, se lasă treptat și devine acoperită de riduri. Multe femei se plâng de uscăciune, chiar dacă pielea era anterior mixtă sau grasă. Utilizarea extractelor naturale și a tescovinelor de plante ajută la stabilirea nutriției profunde și a metabolismului, astfel încât întrebarea despre ce ulei cosmetic este mai bine de utilizat pentru întinerirea feței este pusă de fiecare a doua femeie care are grijă de ea însăși.

Beneficiile uleiurilor

Dacă alegi produsul potrivit și îl folosești în mod regulat, ești garantat:

  • reînnoirea straturilor epidermice superioare prin îmbunătățirea metabolismului intracelular;
  • ton crescut;
  • netezirea ridurilor;
  • eliminarea cicatricilor și rănilor din acneea crăpată;
  • dispariția rețelei vasculare și a petelor de vârstă;
  • alinierea culorilor;
  • întinerire generală.

Cele mai bune soiuri de uleiuri

Din aproape fiecare floare medicinală, fruct sau copac se stoarce uleiuri utile, folosite pentru a întineri pielea feței: boabe de cacao, mușcate, semințe de morcov, lemn de santal, rășină de tămâie. Este imposibil să alegeți cel mai bun dintre ele, deoarece acţionează diferit asupra anumitor tipuri de epidermie. Pentru a obține cel mai bun efect, puteți face creme anti-îmbătrânire și amestecuri de uleiuri care pot acționa asupra problemelor din mai multe unghiuri.

Portocale

Uleiul aromatic din acest fruct nu numai că miroase uimitor de delicios și evocă vise de vară, dar combate și schimbările legate de vârstă și pierderea tinereții. Îmbunătățește metabolismul și stimulează diviziunea celulară, datorită căreia ridurile sunt netezite și fața devine mult mai proaspătă. Proprietățile dezinfectante fac din extractul de portocale un remediu excelent pentru acnee, care uneori deranjează chiar și femeile de peste 40 de ani. Utilizarea regulată va curăța și micșora porii și va elimina urmele de inflamație.

Lemn de santal

Patria sa este India, așa că locuitorii acelor locuri au observat de mult efectul benefic al uleiului aromat din lemn de santal. Cu utilizarea regulată, netezește ridurile și are un efect excelent anti-îmbătrânire. Este posibil un ușor efect de albire, dând o nuanță proaspătă. Mirosul său plăcut îl face potrivit pentru utilizare în aromoterapie.

Trandafir

Această floare este prima plantă din care s-a obținut ulei aromat. S-a întâmplat în secolul al XX-lea și de atunci nu a încetat să fie un favorit în domeniul îngrijirii pielii. Considerat o adevărată floare feminină, trandafirul are un efect pozitiv asupra corpului sexului frumos.

Morcov

Uleiul esențial de aromă nu este stors din legume în sine, ci din semințele de morcov. Curăță corpul de toxine, are un ușor efect de exfoliere și elimină particulele epidermice moarte, stimulând astfel reînnoirea stratului superior. Substantele continute de morcovi reduc riscul de oncologie si protejeaza impotriva razelor solare, dar ajuta la mentinerea unui bronz frumos.

Măceșul

Uleiul de intinerire a fetei, extras din macese, contine acizi grasi si vitaminele A si C. Datorita acestui lucru, refacerea celulelor epidermice este activata, ridurile sunt netezite si fata arata mult mai bine. Excelent pentru pielea uscată și îmbătrânită, o saturează cu umiditate și o face elastică. Îmbunătățește funcția de protecție, care este importantă iarna.

Neroli

Componentele vindecătoare ale neroli ajută la îndepărtarea rețelei vasculare și la reîmprospătarea tenului. Acțiunea antibacteriană și curativă elimină micile răni și urmele de inflamație. Datorită stimulării metabolismului intracelular, toxinele sunt eliberate, ridurile sunt netezite, epiderma devine mai elastică și mai tonifiată.

migdale

Contine beta-caroten, vitaminele F si grupa B, alfa-tocoferol. Această combinație permite uleiului cu aromă de migdale să devină unul dintre cele mai bune produse pentru îngrijirea pielii îmbătrânite a feței și gâtului. Regenerarea imbunatatita a straturilor pielii dupa utilizarea regulata a produsului ajuta ca picioarele cioara si ridurile sa devina mai putin vizibile. Nutriția îmbunătățită vă permite să reglați echilibrul de apă și să înmoaie epiderma uscată. Efectele nocive ale razelor ultraviolete duc la îmbătrânirea prematură, iar utilizarea regulată a migdalelor garantează protecție împotriva acestor efecte neplăcute.

Strugurii

Uleiul cu aromă de struguri se obține din semințe prin presare fără tratament termic, ceea ce vă permite să economisiți substanțe utile. Compoziția include flavonoide, lecitină, vitamina E și acizi care stimulează producția de colagen natural și au efect tonic. Nutriția profundă a dermei permite pielii îmbătrânite să rămână tânără și strălucitoare cât mai mult timp posibil.

Rozmarin

Planta este folosită nu numai în gătit, ci și pentru prepararea uleiului aromat cosmetic. Spre deosebire de multe alte extracte de ulei, lichidul de rozmarin este potrivit pentru tratarea problemelor pielii grase. Efectul antibacterian curata porii si reduce riscul de cosuri prin normalizarea glandelor sebacee. Acizii grași și complexul de vitamine activează procesul de reînnoire a dermei și producerea de colagen și elastină naturale.

Jojoba

Jojoba, sau Simmondsia chinensis, conține cei mai puternici antioxidanți naturali care practic pot întoarce ceasul înapoi și pot întineri. Produsul este potrivit pentru absolut toate tipurile de epiderme, perfect hrănitor și fără a face suprafața prea grasă. Reface perfect straturile superuscate sau deteriorate, permițându-le să se reînnoiască rapid. Pielea obosita este radianta, in timp ce pielea uscata devine supla si hidratata.

Nu există contraindicații, cu excepția intoleranței individuale.

măsline

Un alt produs care poate fi folosit nu numai în bucătărie. Este considerat complet sigur și, prin urmare, este folosit ca bază, alți esteri concentrați sunt diluați cu acesta.

Hidratează perfect fără a unge pielea sau a înfunda porii. Normalizează procesul de diviziune celulară, elimină ridurile și rețeaua vasculară. Hraneste in profunzime pielea uscata deshidratata, indeparteaza peelingul si face epiderma mai elastica.

Lavandă

Planta este utilizată pe scară largă în aromoterapie datorită mirosului plăcut, discret și efectului calmant asupra organismului. Conține multe substanțe utile: linalol, taninuri, rășini, vitamine și oligoelemente. Linalolul usucă inflamația, dar nu deshidratează pielea, taninurile dezinfectează și tonifică, iar rășinile vindecă microleziunea.

Iasomie

Nu fi surprins de costul produsului, este nevoie de o anumită varietate de iasomie pentru a-l obține, iar cantitatea de lichid la ieșire după procesarea unei tone întregi de flori este puțină. Și totuși, trebuie să fie achiziționat de proprietarii dermului uscat și normal, deoarece iasomia normalizează procesele metabolice și funcționarea glandelor sebacee. Netezește perfect ridurile superficiale, curăță și strânge porii, începe procesul de întinerire.

Muscată

Uleiul aromat de muscata nu se gaseste practic in forma sa pura, se gaseste doar in unele farmacii. Se vinde într-o fiolă de sticlă și are un miros destul de puternic de alcool. Cel mai adesea este o componentă a produselor cosmetice finite.

Ulei de ricin

Produsul este obtinut din planta de ricin, apartine categoriei uleiurilor de baza. Trebuie să alegeți doar lichid presat la rece, reține substanțele utile. Perfect pentru problemele de îmbătrânire ale pielii. Se absoarbe rapid, nu lasa urme uleioase si o pelicula neplacuta. Nu astupa porii.

Cătină

Tescovină din fructele și semințele plantei conține o cantitate mare de vitamina C, A și E, care refac pielea și o hrănesc în profunzime. Efectul de vindecare al lichidului vă permite să tratați orice erupții cutanate, să eliminați urmele de acnee. Bun pentru îndepărtarea picioarelor de ciorb din jurul ochilor, poate fi aplicat chiar și pe gene pentru a le îmbunătăți creșterea și aspectul.

Nucă de cocos

Uleiul de cocos a devenit preferatul multor femei datorită efectului său uimitor de întinerire asupra stării pielii. În funcție de temperatură, poate fi lichid sau solid, asemănător cu smântâna, ca un produs din boabe de cacao. Înainte de utilizare, se recomandă să-l încălziți, dar nu mult, altfel componentele utile se vor evapora.

Avocado

Fructul exotic este renumit pentru conținutul său ridicat de squalen, care este capabil să îmbunătățească circulația sângelui în straturile pielii și, prin urmare, să îmbunătățească tenul și să restabilească procesele metabolice normale în pielea slăbită și îmbătrânită. Avocado saturează organismul cu vitaminele A, E și C, determină celulele să producă colagen și să se dividă cu răzbunare. Funcția de protecție a pielii se îmbunătățește, peelingul este îndepărtat, derma este saturată de umiditate și devine mai elastică. Utilizarea regulată ajută la îndepărtarea petelor de vârstă și a pistruilor.

Piersică

Produsul, realizat din sâmburi de piersici, este foarte blând și nu necesită diluare cu uleiuri de bază. Se poate aplica pe pleoape si gene, se absoarbe remarcabil si nu lasa pelicula. Acizii grasi nesaturati continuti in compozitie hranesc si calmeaza in profunzime epiderma iritata, in timp ce vitaminele imbunatatesc starea generala a fetei si a gatului.

Caisă

Ca și uleiul de piersici, uleiul de caise este făcut din semințe. Poate fi folosit singur sau satura cu el creme și balsamuri cosmetice. Lichidul conține o cantitate mare de vitamina F, care poate încetini procesul de îmbătrânire în organism. O nutriție îmbunătățită este oferită datorită acizilor grași, calitatea nu numai a pielii, ci și a părului și a unghiilor se îmbunătățește, sub rezerva utilizării regulate a tescovinului de caise.

palmier

Oamenii care sunt îngrijorați de sănătatea lor se îngrijorează dacă văd acest ingredient în alimente, dar pentru piele, remediul este pur și simplu de neînlocuit. Poate fi achiziționat în două forme: sub formă de lichid galben sau de o textură alb-crem, pe care substanța o dobândește în timpul tratamentului termic.

Dovleac

Uleiul este realizat din seminte de dovleac prin presare la rece, din cauza lipsei tratamentului termic, produsul retine cantitatea maxima de nutrienti. Nu poate fi încălzit, altfel vitaminele vor dispărea, îl poți ține cel mult în palme.

Susan

Uleiul de susan trebuie ales doar presat la rece din semințele albe, într-un astfel de instrument se păstrează toate componentele miraculoase. Uleiul este considerat de bază și poate fi folosit atât separat, cât și pentru a face amestecuri de uleiuri și creme sau măști naturale pe baza acestuia. Pentru femeile cu pielea aspră, crăpată și slăbită, remediul va fi o descoperire cu adevărat bună. Va îmbunătăți tonusul feței, va face epiderma mai elastică și va avea un efect de netezire.

Nuanțe importante

Pentru ca uleiurile pentru întinerirea pielii feței nu numai să vindece, ci și să nu dăuneze, trebuie să urmați câteva reguli:

  1. Faceți întotdeauna un test de alergie înainte de utilizare. Dacă s-a ales un remediu de bază și maxim non-alergic, este totuși necesar să îl întindeți pe îndoirea cotului și să așteptați câteva ore. Există alergii chiar și la cele mai non-alergenice alimente, așa că nu neglijați acest sfat.
  2. Uleiurile esențiale concentrate nu trebuie unse pe piele în forma sa pură, acest lucru va provoca o arsură. Înainte de a începe procedura cosmetică, trebuie să o amestecați cu lichidul de bază, iar raportul nu trebuie să fie de 50: 50, ci de cel puțin 30: 70, în funcție de soi. De obicei, doza nu depășește 2-3 picături.
  3. Trebuie să achiziționați produse dovedite, cele mai bune uleiuri esențiale sunt disponibile în borcane mici de sticlă colorată și nu sunt ieftine. Sticla trebuie să aibă o inscripție care să ateste că lichidul este natural, precum și informații despre metoda de fabricație.
  4. Este imposibil să amestecați mai mult de 7 tipuri la rând, un efect benefic nu poate fi obținut în acest fel, iar apariția unui efect neplăcut imprevizibil este aproape garantată.
  5. Nu utilizați același soi mai mult de două până la trei săptămâni. Luăm de regulă: câteva săptămâni de utilizare, apoi o lună de odihnă, apoi un schimb de ulei.
  6. Nu luați lichide uleioase în interior, mai ales dacă sunt făcute din plante necomestibile.
  7. Uleiurile nu trebuie lăsate să intre în ochi.
  8. Este interzisă utilizarea uleiurilor aromatice pentru femeile însărcinate și care alăptează, precum și pentru persoanele cu anumite boli, alergii severe și intoleranță individuală.

Uleiurile esențiale naturale sunt un adevărat cadou natural pentru piele. Dacă le folosești cu înțelepciune, poți obține rezultate uimitoare într-o perioadă scurtă de timp. Posibilitățile de utilizare sunt uriașe: de la împrăștiere pură până la alcătuirea rețetelor de măști, creme, loțiuni, tonice, scrub-uri și alte produse cosmetice. Principalul lucru este să respectați măsura în toate și să vă iubiți sincer!